Kastrup Luftfoto A/S - Pilesvinget 59 - 2700 Brønshøj - Telefon: 38 60 91 11 - Email: luftfoto@luftfoto.dk

Landbrug

HELE DANMARK PÅ LUFTFOTO.

Der er næppe den Landbrugsejendom i Danmark, som vi ikke har et eller flere billeder af. Som de første i Danmark, af de på dette tidspunkt eksisterende luftfotofirmaer, begyndte Kastrup Luftfoto at fotografere alle optagelserne i farver, og det har resulteret i et arkiv på over 2 millioner optagelser. De samme områder er gennemfotograferet med 4 til 6 års mellemrum. I de fleste tilfælde er der 5-6 billeder eller mere af samme ejendom, der viser udviklingen gennem årene.
Vort billedarkiv har været grundlaget for udgivelsen af bogen DANSK LANDBRUG SET FRA LUFTEN der er udgivet af Landbrugsforlaget og viser udviklingen i dansk landbrug i 50 år i tekst og farvefoto.
Af de, mere end 40 år gamle negativer kan der stadig laves flotte farverige billeder i størrelsen fra 13 x 18 cm. op til meterforstørrelser.

På følgende undersider kan der ses eksempler på optagelser af landbrugsejendomme fra forskellige egne af Danmark. (Klik på billederne).

Billeder leveres i standardsstørrelser fra 13x18 cm til 70x100 cm. Vi opklæber, laminerer og indrammer også selv billederne. Der er mange muligheder, opklæbning på masonite, lærred, lærredsstruktur på blindramme m.m. Vi leverer selvfølgelig også digitalt på cd-rom eller direkte via e-mail. Vi arbejder med billedbehandling og hvad det indebærer af muligheder for manipulering. Digitale print på almindeligt fotopapir leveres fra eget lab i bredde af 100 cm. og længde af 100 til 500 cm.

Priser i standardstørrelser fra Kr. 1.225,00 (5 stk. 13x20cm farvefoto)

Bestilling / salg af luftfoto sker hovedsagelig via konsulenter / sælgere, som kan rekvireres til et besøg. Bestilling på luftfoto, enten fra arkiv eller nyfotografering, kan også ske på telefon, fax eller e-mail hvor vi i de fleste tilfælde kan finde billedere fra arkiv eller placeringen af ejendommen ved hjælp af navn og adresse.

E-mail: luftfoto@luftfoto.dk